Novi izazov

Halilović sedam mjeseci nakon raskida ugovora s Rijekom pronašao novi klub. Odbio je Španjolce i Emirate

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Nedavno sam razgovarao sa Stipom Radićem i Ivom Pintom, bili su vrlo pohvalni glede Fortune i njenih planova. U svakom slučaju, veselim se što ću biti na terenu ovdje na stadionu Fortune i upoznati navijače - rekao je Halilović



MADRID Hrvatski veznjak Alen Halilović potpisao je jednogodišnji ugovor s nizozemskim prvoligašem Fortunom Sittard, uz mogućnost produženja suradnje na dodatne dvije sezone, izvijestio je klub.


“Dobar je osjećaj vratiti se u Nizozemsku”, izjavio je 27-godišnji Halilović koji je u sezoni 2019./2020. nosio dres nizozemskog Heerenveena.


“Nedavno sam razgovarao sa Stipom Radićem i Ivom Pintom, bili su vrlo pohvalni glede Fortune i njenih planova. U svakom slučaju, veselim se što ću biti na terenu ovdje na stadionu Fortune i upoznati navijače”, dodao je nakon obavljenog liječničkog pregleda.




Halilović je došao u Fortunu kao slobodan igrač. Posljednji angažman imao je u Rijeci iz koje je otišao u siječnju. Ovaj mjesec je imao mogućnost odlaska u španjolske drugoligaše Eldense i Albacete te u Ujedinjene Arapske Emirate, ali se odlučio na odlazak u Nizozemsku.