Oslabljen kadar

Gorica uoči Rijeke ima velike probleme s obranom, ali je Rendulić svejedno optimističan

Portal Novilist.hr

Krunoslav Rendulić/Foto PIXSELL

Krunoslav Rendulić/Foto PIXSELL

Imamo probleme koje ćemo nekako riješiti i nadam se da ćemo pružiti dobru igru i dobiti utakmicu - izjavio je Rendulić, čija je momčad ove sezone jednom poražena od Rijeke rezultatom 2:0



RIJEKA Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Gorice, momčadi koja će biti znatno oslabljena u tom susretu. Naime, trener Krunoslav Rendulić najavio je kako trojice neće biti zbog kartona, a zbog ozljede je van igre još jedan igrač. Velik problem trenutno kod Gorice je pronaći nekoga na stoperskoj poziciji.


– Zbog kartona neće biti Jovičića, Krizmanića i Kalika. Neće moći igrati ni Steenvoorden, koji vuče ozljedu još iz Kupa. Deficitarni smo pogotovo na stoperskim pozicijama, a najbliži da na toj poziciji zaigra je Hrvoje Babec. Dobra vijest je što se Albi Doka oporavlja i bit će spreman za nedjelju. Imamo probleme koje ćemo nekako riješiti i nadam se da ćemo pružiti dobru igru i dobiti utakmicu – izjavio je Rendulić, čija je momčad ove sezone jednom poražena od Rijeke rezultatom 2:0.


Gorica je u prošlom kolu izgubila od Osijeka s 3:2.




– U Osijeku smo izgubili iz tri prekida, pogotovo je bio bolan taj treći gol u 94. minuti. Kada iz standardne situacije primite gol, to dosta uzdrma momčad. Međutim, momci su se oporavili, dobro treniraju i rade, tako da utakmicu s Rijekom čekamo puni optimizma.