Dojmovi

Goran Tomić zadovoljan pristupom i angažmanom u Koprivnici, dok je trener Belupa – nezadovoljan

Davor Petrović

Foto D. KOVAČEVIĆ

Foto D. KOVAČEVIĆ

Vjerujem da je ovo bilo zanimljivo za gledatelje. Bilo je tu svega, i dobrih akcija, i golova, i preokreta. U prvom poluvremenu su obje momčadi imale svoje prilike, a u drugo smo mi bolje ušli - kaže Tomić



RIJEKA Budući da utakmica nije nosila rezultatski značaj, treneri nisu trebali imati previše razloga za nezadovoljstvo.


– Vjerujem da je ovo bilo zanimljivo za gledatelje. Bilo je tu svega, i dobrih akcija, i golova, i preokreta. U prvom poluvremenu su obje momčadi imale svoje prilike, a u drugo smo mi bolje ušli. Postigli smo gol i ubrzo smo imali priliku za dva razlike. Međutim, naša neopreznost u obrani je donijela jedanaesterac za izjednačenje, a zatim nam je Krstanović zabio eurogol, na kojem mu samo mogu čestitati – istaknuo je Goran Tomić.


Jedan od ciljeva Rijeke u Koprivnici je bilo i osvježavanje ključnih igrača za finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.




– Htjeli smo podijeliti minutažu na igrače koji nisu bili u prvom planu. Mislim da su momci dobro reagirali i iskoristili priliku. Zadovoljan sam pristupom i angažmanom svih igrača – zaključio je Tomić.


Zoran Zekić je, pak, bio prilično ljut.


– Iza nas je dobra utakmica dvaju raspoloženih suparnika, ali nisam zadovoljan bodom. Imali smo puno prilika i bili smo dobri, a Rijeka nam je radila probleme samo iz ubačaja. O tome smo razgovarali cijeli tjedan i opet smo tako primili golove. Svojim igračima mogu čestitati na velikoj borbi i htijenju, ali ne svima. Žao mi je da ljudi u veteranskim godinama imaju veću želju od mladića na početku karijere. Krstanović je odigrao odličnu utakmicu, rekao bih da je bio na razini Lige prvaka – rekao je Zekić.