Aktivan rezultat

GORAN TOMIĆ U grotlu Rujevice možemo izboriti skupinu Konferencijske lige, morat ćemo pružiti maksimum

Portal Novilist.hr

Goran Tomić/Foto HNK Rijeka

Goran Tomić/Foto HNK Rijeka

Od toliko kornera, jedna je lopta ušla u mrežu, ali to ništa ne umanjuje. Imamo aktivan rezultat, a sada se nadam da ćemo uz pomoć naše publike napraviti čudo - kaže Goran Tomić



RIJEKA I trener Rijeke bio je pomalo potišten jer je njegovu momčad od pobjede dijelilo nekoliko sekundi. Ali Goran Tomić ipak je zadovoljan rezultatom i vjeruje u plasman u skupinu Konferencijske lige.


– Malo nas je dijelilo od jedne velike pobjede. Možemo samo čestitati igračima na uloženom trudu. Stvarno su se maksimalno potrošili. U prvom poluvremenu su odigrali jako dobro, dok su nas u drugom poluvremenu Grci jako pritiskali, nismo uspjeli izaći iz svog šesnaesterca, više razviti igru. Od toliko kornera, jedna je lopta ušla u mrežu, ali to ništa ne umanjuje. Imamo aktivan rezultat, a sada se nadam da ćemo uz pomoć naše publike napraviti čudo.


PAOK je dominirao, pokazavši igru koju je Tomić i najavio.




– Svi su sada vidjeli da imaju fantastične pojedince, koji “jedu” loptu. Morat ćemo na našem terenu pružiti maksimum jer jedino tako možemo proći tako čvrstu ekipe. No, vjerujem u svoju momčad, u grotlu Rujevice možemo izboriti skupinu.