KOMENTAR STRATEGA RIJEKE

Goran Tomić nakon remija: “Dinamo nam nije zadavao probleme iz igre, presudna su bila dva penala”

Portal Novi list

Goran Tomić/Foto PIXSELL

Goran Tomić/Foto PIXSELL

"Dinamo nam nije zadavao previše problema iz igre, a poslije penala je dobio krila. Ne mogu pretjerano zamjerati svojim igračima osim neopreznosti u šesnaestercu. Dva jedanaesterca su odlučila jer iz igre nam Dinamo nije puno prijetio", objasnio je Tomić.



RIJEKA Nogometaši Rijeke danas su odigrali 3:3 s Dinamom u derbiju 12. kola Prve HNL na Rujevici. Iako je momčad Gorana Tomića imala prednost od tri pogotka na poluvremenu, Modri su se uspjeli vratiti i uzeti bod. Trener Bijelih prokomentirao je propuštenu pobjedu.


“Rekao bih da smo odigrali prvih 45 minuta savršeno, bez ijedne greške, cilj je bio u drugom poluvremenu ići na isti način, ali drukčije je kad primiš dva gola iz kaznenog udarca”, kazao je Rijekin strateg.


“Razlog pada? Dva penala su presudila tome. Dinamo nam nije zadavao previše problema iz igre, a poslije toga je dobio krila. Ne mogu pretjerano zamjerati svojim igračima osim neopreznosti u šesnaestercu. Dva jedanaesterca su odlučila jer iz igre nam Dinamo nije puno prijetio”, objasnio je Tomić.




U idućem kolu Rijeka igra protiv Lokomotive.


“Prvo ćemo se regenerirati pa ćemo se spremati od sutra”, kratko je prokomentirao Tomić pred kamerama Hrvatske nogometne televizije.