kup hrvatske

Goran Tomić najavio utakmicu s Dinamom: “Moramo odigrati na svojem maksimumu, taktički perfektno”

Portal Novi list

Goran Tomić/M. LEVAK

Goran Tomić/M. LEVAK

Moramo iskoristiti sve šanse pred njihovim golom, a prema nazad biti maksimalno koncentrirani da bi prošli dalje, naravno, uz potrebnu dozu sreće, koja je uvijek potrebna u ovakvim utakmicama - objasnio je Tomić



RIJEKA Nogometaše Rijeke sutra čeka četvrtfinale SuperSport Hrvatskog kupa u kojem će od 18.30 na Maksimiru igrati protiv Dinama.


– Dinamo je uvijek Dinamo. Ove su godine imali i odličnih utakmica i nekih u kojima možda nisu toliko dobro igrali, ali generalno oni su sigurno najzahtjevniji protivnik u Hrvatskoj, rekao je trener Rijeke Goran Tomić i objasnio kako bi njegova momčad mogla do polufinala.


– Neću govoriti o detaljima taktike i pripreme, ali svi znamo kako Rijeka u Maksimiru mora odigrati na svom maksimumu. Taktički perfektno, moramo iskoristiti sve šanse pred njihovim golom, a prema nazad biti maksimalno koncentrirani da bi prošli dalje, naravno, uz potrebnu dozu sreće, koja je uvijek potrebna u ovakvim utakmicama – objasnio je Tomić.




– Mi u Kupu želimo otići do kraja, a onda je recept uvijek isti, moraš pobijediti sve protivnike, zaključio je trener Rijeke.


Rijeka i Dinamo su u zadnje vrijeme nudile stvarni spektakl, u zadnja dva njihova susreta postignuto je čak 12 pogodaka, a obje su završile rezultatom 3:3, stoga nas vjerojatno i sutra očekuje zanimljiv dvoboj.