Presica na Rujevici

FOTO/VIDEO Beljo: “Dobio sam Modrićev dres za rođendan, a sada sam s njime. Nestvaran osjećaj”

Portal Novilist.hr

Foto V. KARUZA

Foto V. KARUZA

Drago mi je da sam dobio pohvale od suigrača. Iznenadilo me koliko su to sve jednostavni ljudi, iako su veliki igrači i treneri. Nitko nije iznad nikoga. Odlično su me prihvatili, od Luke Modrića, Kovačića i ostalih. Sve pohvale svima - rekao je Beljo



RIJEKA Dion Drena Beljo trebao je ovih dana prijeći u hrvatsku U-21 vrstu, ali zbog ozljede Joška Gvardiola i odlaska Marka Livaje izbornik Dalić je ipak odlučio kako će putovati s A vrstom na završnicu Lige nacija.


Foto galerija: Trening hrvatske nogometne reprezentacije u Rijeci Foto: Vedran Karuza


Marcelo Brozović bi se trebao priključiti sutra.


– Drago mi je da sam pozvan i dat ću sve od sebe. Žao mi je zbog Joška jer se ozlijedio, ali to je dio nogometa, nažalost. Drago mi je da sam dobio pohvale od suigrača. Iznenadilo me koliko su to sve jednostavni ljudi, iako su veliki igrači i treneri. Nitko nije iznad nikoga. Odlično su me prihvatili, od Luke Modrića, Kovačića i ostalih. Sve pohvale svima.





Beljo je potom prokomentirao i Nizozemce.


– Nizozemci su skloni rizicima u zadnjoj liniji. Možemo biti opasni u kontri i polukontri i tu im možemo zaprijetiti. Protiv De Ligta sam igrao kad smo igrali protiv Bayerna i pobijedili su nas. Cijela je ekipa vrhunska i on je vrhunski stoper. Bit će teško. Nizozemci igraju doma, ali nas će se nešto pitati. Mi dolazimo puni želje i volje.


Odlazak u Njemačku? Nije mi bilo lako otići iz HNL-a u Bundesligu. Ne mogu reći da nisam zadovoljan, mislim da sam pomogao momčadi. Nadam se da ću u sljedećoj sezoni biti bolji. Istina je da sam za 17. rođendan dobio dres Luke Modrića, nestvarno je sad s njim dijeliti svlačionicu.”