Serie A

Fiorentina uvjerljiva protiv Sassuola, Erlić i Brekalo ostali na klupi

Hina

Arthur Cabral/Foto REUTERS

Arthur Cabral/Foto REUTERS

Martin Erlić je ostao na klupi Sassuola, a isto tako i Josip Brekalo na klupi Fiorentine koja se napunila samopouzdanjem uoči finala Konferencijske lige u kojoj će se u srijedu



REGGIO EMILIA Nogometaši Fiorentine pobijedili su kao gosti Sassuolo s 3-1 u utakmici posljednjeg, 38. kola talijanske Serie A koja je odigrana u petak na stadionu Mapei u Reggio Emiliji.


Vodeći pogodak za Fiorentinu postigao je Arthur Cabral u 47. minuti. U 72. minuti je iz kaznenog udarca izjednačio Domenico Berardi. No, u 79. minuti je Riccardo Saponara ponovno doveo Fiorentinu u vodstvo, a konačnih 3-1 postavio je Nicolas Gonzalez u 83. minuti. Domaća momčad je kraj utakmice dočekala sa samo devetoricom igrača na terenu, jer je zbog dva žuta kartona isključen Tressoldi u 82. minuti, a u 88. je Rogerio dobio izravan crveni karton.


U ovom dvoboju nisu sudjelovali hrvatski reprezentativci. Martin Erlić je ostao na klupi Sassuola, a isto tako i Josip Brekalo na klupi Fiorentine koja se napunila samopouzdanjem uoči finala Konferencijske lige u kojoj će se u srijedu, 7. lipnja, u Pragu boriti za trofej s londonskim West Ham Unitedom.