"BABO" OPET NAŠTIMAO RUKU

Fenomenalni Bogdanović već treći put u sezoni ubacio sedam trica, ali ovaj put u porazu

Luka Medak

Bojan Bogdanović/Foto REUTERS

Bojan Bogdanović/Foto REUTERS

Poražene Jazzere predvodio je sjajni Bojan Bogdanović s 31 košem, sedam skokova, asistencijom i čak tri ukradene lopte naspram niti jedne izgubljene.



RIJEKA Košarkaši Utah Jazza polako pokazuju znakove umora igrajući cijelo vrijeme na visokoj razini. Poraženi su od New Orleans Pelicansa, što im je tek osmi poraz u sezoni, ali drugi u tri utakmice i sigurno jedva čekaju nadolazeću All-star pauzu.


Najbolji u pobjedi bio je mladi Zion Williamson, koji se uopće nije uplašio Rudyja Goberta pod košem i cijelu večer agresivno napadao obruč. Završio je susret s “double-double” učnikom od 26 poena i 10 skokova, a udijelio je i pet asistencija. Jednako toliko zabio je i Brandon Ingram, a Lonzo Ball je dodao 23.


Poražene Jazzere predvodio je sjajni Bojan Bogdanović s 31 košem, sedam skokova, asistencijom i čak tri ukradene lopte naspram niti jedne izgubljene. “Babo” je naštimao ruku i pogodio sedam trica iz 11 pokušaja, no to nije bilo dovoljno za novu pobjedu.




Naš najbolji košarkaš već je treći put ove godine ubacio sedam trica, što mu je rekord karijere jer u niti jednoj ranijoj sezoni nije imao više od dvije utakmice s tolikim brojem ubačaja za tri poena – a prošlo je tek pola sezone!


Ne sumnjamo da će “Babo Beretta” nastaviti s paljbom i u drugom dijelu sezone.