Laszlo Kleinheisler

Bivši veznjak Hajduka i Osijeka nakon poraza od Švicarske: “Nejasno je koliko smo loše odigrali prvo poluvrijeme”

Hina

Laszlo Kleinheisler/Foto REUTERS

Laszlo Kleinheisler/Foto REUTERS

Poraženi smo, ali moramo gledati prema naprijed - rekao je KleinheislerKOLN  “Prvo poluvrijeme protiv Švicaraca je bilo loše, moramo nešto naučiti iz toga”, rekao je mađarski nogometni reprezentativac Roland Sallai nakon poraza 1-3 protiv Švicarske na startu EURA.


U pitanju je bio ogled prvog kola skupine A nakon kojeg po tri boda imaju Švicarska i Njemačka.


– Nejasno je koliko smo loše odigrali prvo poluvrijeme. Iz toga moramo izvući pouke za nastavak turnira. Poraženi smo, ali moramo gledati prema naprijed. Na poluvremenu smo pričali i tražili rješenje kako napasti na pravi način i zabiti pogotke. Nismo uspjeli ispraviti prvi dio i takva nam se igra ne smije ponoviti – rekao je nakon susreta Roland Sallai, dok je slično komentirao njegov suigrači Laszlo Kleinheisler, nekadašnji igrač Osijeka koji je prošle sezone kao posuđeni igrač nosio dres splitskog Hajduka.
– Nismo još ništa izgubili ovim porazom, makar ovo nije lijepi način za otvoriti veliko natjecanje. Imamo još dvije utakmice u skupini i želimo pobijediti u obje. U ovom susretu nismo bili fokusirani na igru na pravi način, pogotovo mentalno – zaključio je Kleinheisler.