Premier liga

Engleski prvoligaš očekivano uručio otkaz treneru, u sezonu su ušli s jednom pobjedom u osam kola

Hina

Bruno Lage/Foto REUTERS

Bruno Lage/Foto REUTERS

Wanderersi su u novu sezonu ušli sa samo jednom pobjedom u prvih osam kola i trenutačno se nalaze u zoni ispadanja, na 18. poziciji.LONDON Vodstvo engleskog nogometnog premierligaša Wolverhamptona uručilo je otkaz portugalskom menadžeru Bruni Lageu (46) nakon serije loših rezultata.


Wanderersi su u novu sezonu ušli sa samo jednom pobjedom u prvih osam kola i trenutačno se nalaze u zoni ispadanja, na 18. poziciji.


“Bilo je zadovoljstvo raditi s njim, međutim s velikom tugom morali smo donijeti odluku koja je bila teška. Iskreno ne sumnjam u Brunove sposobnosti i siguran sam da će uspjeti drugdje, međutim forma momčadi i performansi u posljednjih nekoliko mjeseci znače da nemamo izbora nego djelovati,” kazao je predsjednik kluba Jeff Shi dodavši kako je Bruno izvrstan trener, vrijedan i predan menadžer te topao, mudar i pošten čovjek.
Lage je vodio momčad sa stadion Molineux od lipnja 2021., dovevši Wolvese do 10. mjesta u svojoj prvoj sezoni Premier lige. Tijekom karijere vodio je i prvu i drugu momčad Benfice.


Momčad će privremeno voditi Steve Davis i James Collins.