LaLiga

Drama u Valenciji. Real Madridu nije priznat gol jer je sudac svirao kraj sekundu ranije

Portal Novilist.hr

Foto REUTERS

Foto REUTERS



VALENCIA U dvoboju 27. kola Primere Valencia i Real Madrid su na Mestalli odigrali 2-2.


Vinicius Junior spasio je Real Madrid od drugog ovosezonskog poraza u španjolskom nogometnom prvenstvu. Brzi 23-godišnji Brazilac postigao je oba pogotka za Madriđane u subotnjem remiju 2-2 (1-2) u Valenciji.


Valencia je vodila 2-0 nakon pogodaka Huga Dura (27) i Romana Jaremčuka (30.). Vinicius Junior je prvi pogodak postigao u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+5) , a izjednačio je udarcem glavom u 76. minuti.




U osmoj minuti nadoknade vidjela se rijetko viđena drama. U trenutku Realova napada, kad je Diaz uputio centaršut na peterac, sudac je odsvirao kraj susreta. To nije čula većina igrača Valencije i Reala pa su domaćini, nakon što je Bellingham glavom zabio za 3:2, krenuli tugovati, a gosti počeli slaviti.


No, ubrzo su shvatili da gol nije priznat jer je sudac označio kraj susreta pa su bijesni Realovci okružili Jesusa Manzana tražeći od njega da im prizna gol. To se nije dogodilo pa Girona ima priliku u nedjelju pobjedom protiv Mallorce smanjiti zaostatak za Realom na četiri boda.


Luka Modrić je ušao u igru u 63. minuti.