Srećom nema ozljeda

Drama u Koprivnici, utakmica prekinuta na dvadesetak minuta jer su pripadnici Torcide pogodili suca u glavu

Hina

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Nakon konzultacija sudačka se postava odlučila povući s terena, ubrzo su travnjak napustili i domaći igrači, pa su hajdukovci ostali samiKOPRIVNICA Susret 17. kola HNL-a između Slavena Belupa i Hajduka u Koprivnici bio je prekinut na 20-ak minuta u prvom poluvremenu nakon što je pri vodstvu gostiju od 2-0 linijski sudac pogođen predmetom u glavu.


U 36. minuti na travnjaku je došlo do koškanja kapetana Hajduka Marka Livaje i braniča Slavena Nikole Solde. Nervozni Livaja je dobio žuti karton, ali i nakon opomene je žustro startao prema Soldi, glavni sudac Čuljak oštro ga je upozorio, a za to vrijeme se nezadovoljstvo prelilo i na tribinu s navijačima Hajduka pa je jedan neodgovorni pojedinac pogodio linijskog suca Marića predmetom u glavu.


Nakon konzultacija sudačka se postava odlučila povući s terena, ubrzo su travnjak napustili i domaći igrači, pa su hajdukovci ostali sami. Ipak, nakon nekoliko minuta igrači Slavena vratili su se na teren, a ubrzo su se vratili i suci pa je utakmica ipak nastavljena.
Hajduk je do prednosti stigao golovima Krovinovića (12) i Pukštasa (28).