NOVI HRVAT U MILANU?

Donnarumma i Milan ne mogu postići dogovor, kao novi vratar Rossonera spominje se Dominik Livaković

Portal Novi list

Dominik Livaković/Foto PIXSELL

Dominik Livaković/Foto PIXSELL

Milan je već neko vrijeme u pregovorima sa sadašnjim golmanom Gianluigijem Donnarummom, no dvije strane se ne slažu u iznosima i moguće je da neće produžiti suradnju. Tu u priču ulazi Livaković, koji je želja Milanovih direktora Paola Maldinija i Rickija Masare



MILAN Prema pisanju talijanske Gazzette talijanski velikan Milan zainteresiran je za dovođenje prvog vratara Dinama i hrvatske reprezentacije Dominika Livakovića.


Naime, Milan je već neko vrijeme u pregovorima sa sadašnjim golmanom Gianluigijem Donnarummom, no dvije strane se ne slažu u iznosima i moguće je da neće produžiti suradnju. Donnarummu zastupa Mino Raiola, a milanski list piše da je posljednja ponuda kluba prema Donnarummi osam milijuna eura po sezoni, dva milijuna više od trenutne, ali Donnarumma traži 10 milijuna eura.


Tu u priču ulazi Livaković, koji je želja Milanovih direktora Paola Maldinija i Rickija Masare, a na njihovom popisu su još i Juan Musso iz Udinesea, Mike Maignan iz Lillea te Pierluigi Gollini iz Atalante.




Livaković je od svih navedenih najpovoljnija opcija jer bi ga Dinamo vjerojatno prodao za odštetu manju od 15 milijuna eura, a u Milanu bi ga bez problema mogli platiti s obzirom na to da u Dinamu zarađuje 600 tisuća eura godišnje. Uostalom, na Maksimiru su se već pomirili s činjenicom da Livaković odlazi te su u prijelaznom roku potpisali Rijekinog Ivana Nevistića.