Premier Tennis Show

Donna Vekić najavila nastavak hvalevrijedne inicijative, ponovno je u fokusu humanitarna akcija

Portal Novilist.hr

Donna Vekić video pozivom se javila iz Geneve/Foto SMART Counselling

Donna Vekić video pozivom se javila iz Geneve/Foto SMART Counselling

Ove godine će u sklopu Premier Tennis Show-a ponovo u fokusu bili humanitarna akcija na čije su sudjelovanje pozvani svi. Sav prikupljen prihod biti će usmjeren na izgradnju javnih teniskih igrališta u Osječko – baranjskoj županiji s tendencijom proširenja na cijelu HrvatskuOSIJEK Prošle godine, Hrvatski Premier Tennis koji se održao u Osijeku, dokazao je koliko zdrava inicijativa i ljubav prema sportu – mijenja i unaprjeđuje zajednicu i samog pojedinca. Hrabrost i odlučnost tenisačice i FED CUP reprezentativke, Donne Vekić i njezine obitelji, privukla je javnost i izazvala pozitivne reakcije diljem Hrvatske, a i šire. U trenutku kada je sve bilo poprilično neizvjesno, oni su se pokrenuli, a istim tim tempom i još više motivirani, danas su u Osijeku predstavili nastavak projekta pod nazivom Premier Tennis Show.


Na press konferenciji su sudjelovali Donna Vekić, koja se video pozivom javila iz Geneve, Borna Ćorić – koji je poslao lijepu poruku iz Rotterdama, Ivan Ljubičić sudjelovao je javljanjem iz Dohe, a predsjednica HTS-a, Nikolina Babić javila se iz Zagreba. Na pressici su se pridružili i župan Ivan Anušić, dogradonačelnica Žana Gamoš, pročelnica Upravnog odjela za turizam, kulturu i sport Tatjana Roth i Igor Vekić, organizator Premier Tennis Show-a.


Šesti i sedmi travnja 2021., datumi su rezervirani za humanitarnost, sport i zajedništvo, a svi su pozvani da sudjeluju u akciji za bolju budućnost najmlađih.
Ove godine će u sklopu Premier Tennis Show-a ponovo u fokusu bili humanitarna akcija na čije su sudjelovanje pozvani svi. Sav prikupljen prihod biti će usmjeren na izgradnju javnih teniskih igrališta u Osječko – baranjskoj županiji s tendencijom proširenja na cijelu Hrvatsku. Važno je istaknuti da ova akcija ima puno veću vrijednost i ciljeve od lijepo izgrađenih igrališta.


Prava vrijednost leži u pridonošenju dobra zajednici, pojedincu, djeci i mladeži. Misao vodilja je pružiti mogućnost najmlađima da otkriju svoje talente i strasti te im dati priliku da probaju i zavole tenis te ga na taj način, učiniti dostupnim. Današnja press konferencija, održala se u Graditeljsko – geodetskoj školi Osijek, pored koje će neposredno nakon održanog turnira, biti izgrađen prvi javni teniski teren.


„Prije svega, prošle godine smo na Donninu inicijativu započeli s ovim sportsko-humanitarnim projektom. Na kraju turnira prošle godine, nadali smo se da ćemo Vas opet sve moći pozvati u Osijek. Ovo je inicijativa koja se događa po prvi puta u Hrvatskoj s finalnim ciljem izgradnje javnih teniskih terena, koji bi bili dostupni svima. Prije svega djeci i mladeži, ali posebno smo ponosni na edukaciju koju smo dogovorili za sve štićenike Doma za djecu Klasje u Osijeku“ – ističe Igor Vekić, organizator Premier Tennis Show-a.


„Pozivam vas sve da nas pratite, u idućim danima ćemo izvještavati o svim novostima. Hvala županu i gradu Osijeku na podršci, kao i uvijek. Nadam se da ćemo moći nastupati pred publikom, a ako ne, vjerujem da ćemo se gledati online“ – dodala je Donna Vekić.


Sedmi travnja 2021., rezerviran je za uzbudljive mečeve na kojima će se igrati ozbiljan tenis u kojemu neće nedostajati natjecateljskog duha i vrhunskih svjetskih teniskih imena.


Posebna i vrlo jedinstvena donatorska večera, također je dio ovog spektakularnog sportskog događaja, a na njoj će se 6. travnja 2021., održati vrijedna i rijetko viđena aukcija za koju će vrlo posebne predmete, donirati vrhunski svjetski i hrvatski sportaši.


Za više informacija pratite službenu stranicu www.premiertennisosijek.hr i društvene mreže na kojima možete pravovremeno saznati sve informacije o nadolazećim aktivnostima.