ATP MADRID

Dodig i Polašek prošli prvu prepreku, pobjedom u teškom meču sa Struffom i de Minaurom izborili osminu finala

Hina

Foto Reuters

Foto Reuters

Osvajači Australian Opena su kod 5:4 u drugom setu propustili čak četiri meč-lopte i bili prisiljeni igrati odlučujući 'tie-break', u kojem su ipak dohvatili osminu finala u kojem će se za četvrtfinale boriti protiv Australca Johna Peersa i Novozelanđanina Michaela Venusa.



MADRID Ivan Dodig i slovački tenisač Filip Polašek prošli su prvu prepreku na turniru Masters 1000 serije u Madridu pobijedivši Australca Alexa de Minaura i Nijemca Jan-Lennarda Struffa sa 7:6 (5), 5:7, 10:7.


Osvajači Australian Opena su kod 5:4 u drugom setu propustili čak četiri meč-lopte i bili prisiljeni igrati odlučujući ‘tie-break’, u kojem su ipak dohvatili osminu finala u kojem će se za četvrtfinale boriti protiv Australca Johna Peersa i Novozelanđanina Michaela Venusa.


Prije Dodiga i Polašeka to je u srijedu uspjelo i drugim nositeljima, Nikoli Mektiću i Mati Paviću, koji su u dvoboju prvog kola nadigrali Kazahstanca Aleksandra Bublika i Čileanca Cristiana Garina sa 6-4, 7-5, a za plasman u četvrtfinale će igrati protiv Novozelanđanina Marcusa Daniella i Austrijanca Philippa Oswalda.