Ništa od prodaje

Direktor RB Leipziga: “Naš interes da prodamo Gvardiola je jednak nuli, a s Olmom želimo produženje suradnje”

Portal Novilist.hr

Joško Gvardiol/Foto REUTERS

Joško Gvardiol/Foto REUTERS

Najveći je interes u njemačkom klubu za stopera hrvatske reprezentacije koji je ugovorom vezan za Leipzig do ljeta 2027. godine, a direktor Max Eberl istaknuo je kako ga ne namjeravaju prodati



LEIPZIG Bivši igrači Dinama Joško Gvardiol i Dani Olmo jedni su od najtraženijih nogometaša u ovom prijelaznom roku, ali čini se kako ih RB Leipzig ne želi tako brzo prodati.


Najveći je interes u njemačkom klubu za stopera hrvatske reprezentacije koji je ugovorom vezan za Leipzig do ljeta 2027. godine, a direktor Max Eberl istaknuo je kako ga ne namjeravaju prodati. Isto očito vrijedi i za Danija Olma, španjolskog reprezentativca, s kojim klub želi i produžiti ugovor koji mu trenutno traje do ljeta 2024. godine.


“Zahvaljujući produženju ugovora s Gvardiolom, imamo potpunu kontrolu. Klub je tu napravio sjajan posao. Nogomet je poludio, ali naš interes da prodamo Joška Gvardiola ovog ljeta je jednak nuli. Dani Olmo? Njegov ugovor želimo produžiti, to je jasna stvar. Ovdje je nevjerojatno napredovao, svojim izvedbama na terenu izaziva senzaciju. Optimističan sam po pitanju da ćemo to i uspjeti napraviti”, rekao je direktor Eberl.