Imaju i dokaze

Direktor Chelseaja dobio otkaz zbog slanja “neprikladnih poruka”, izdržao je u klubu manje od mjesec dana

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Willoughby je počeo raditi u Chelseaju početkom ovog mjeseca nakon što je klub preuzela investicijska grupa koju predvode Todd Boehly i Clearlake CapitalLONDON Engleski nogometni premierligaš Chelsea uručio je otkaz komercijalnom direktoru Damianu Willoughbyju zbog slanja “neprikladnih poruka”.


“Bluesi” su otpustili svog komercijalnog direktora manje od mjesec dana nakon što je dobio posao na Stamford Bridgeu.


Willoughby je počeo raditi u Chelseaju početkom ovog mjeseca nakon što je klub preuzela investicijska grupa koju predvode Todd Boehly i Clearlake Capital.
“Dokazi o neprimjerenim porukama koje je Willoughby poslao prije imenovanja u Chelsea, nedavno su dostavljeni klubu i istraženi od strane kluba”, rekao je glasnogovornik kluba Reutersu.


“Iako su poruke poslane prije njegova zaposlenja u klubu, takvo ponašanje je u apsolutnoj suprotnosti s radnim okruženjem i korporativnom kulturom koju je uspostavilo novo vlasništvo kluba,” dodao je.


Telegraph je izvijestio da je Willoughby slao neprimjerene poruke nogometnoj financijskoj agentici Catalini Kim koja se nakon uznemiravanja žalila predsjedniku “Bluesa” Tomu Glicku.