Hrvatski kup

Dinamo s osam komada svladao Oriolik, hat-trick Drmića

Hina

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Golijada Dinama nastavila se i u drugom poluvremenu, najprije je u 54. minuti za 6-0 zabio Antonio Marin pa u 77. Mahir Emreli za 7-0, a u 82. minuti Sandro Kulenović za 8-0



ORIOVAC Dinamo se u četvrtak plasirao u četvrtfinale SuperSport Kupa nakon što je u gostima svladao Oriolik s visokih 8-0.


Dinamo je poveo u 25. minuti nakon što je Stjepan Stubičan pogodio vlastiti gol.


Dvije minute kasnije dosuđen je penal za Dinamo nakon što je u kaznenom prostoru srušen Vrbančić. S bijele točke je precizan bio Josip Drmić. Deset minuta kasnije opet je dosuđen penal za Dinamo nakon što je Kanek srušen u šesnaestercu i opet je realizator bio Drmić. Stubičan je zbog prekršaja kažnjen crvenim kartonom, a  Oriolik je ostao s deset igrača.




U 42. minuti Drmić zabija svoj treći gol na utakmici nakon dodavanja Kaneka i Dinamo vodi 4-0. U sudačkoj nadoknadi na kraju prvog poluvremena Maxime Bernauer je glavom pogodio za 5-0.


Golijada Dinama nastavila se i u drugom poluvremenu, najprije je u 54. minuti za 6-0 zabio Antonio Marin pa u 77. Mahir Emreli za 7-0, a u 82. minuti Sandro Kulenović za 8-0.