Ništa od toga...

Dinamo objavio priopćenje u kojem demantira da je htio dovesti sportskog direktora Rijeke

Portal Novilist.hr

Foto V. KARUZA

Foto V. KARUZA

Širila se priča kako je predsjednica uprave Vlatka Peras osobno nazvala Rijekina sportskog direktora i ponudila mu to mjesto u Dinamu, a on ga je odbio jer je obećao Rijekinom predsjedniku Damiru Miškoviću da će ostati u klubu



ZAGREB Samo nekoliko sati nakon što je u medije izašla informacija kako je Dinamo kao zamjenu za Darija Šimića htio dovesti sportskog direktora Rijeke Darka Raić-Sudara, Modri su to demantirali priopćenjem na svojoj službenoj stranici.


Širila se priča kako je predsjednica uprave Vlatka Peras osobno nazvala Rijekina sportskog direktora i ponudila mu to mjesto u Dinamu, a on ga je odbio jer je obećao Rijekinom predsjedniku Damiru Miškoviću da će ostati u klubu.


“GNK Dinamo ovim putem želi demantirati medijske tekstove o navodnim kontaktima Predsjednice Uprave gospođe Vlatke Peras i gospodina Darka Raić Sudara. Gospođa Peras nikada nije bila u kontaktu s gospodinom Raić Sudarom niti je GNK Dinamo gospodinu Raić Sudaru nudio bilo kakvu poziciju u klubu. Tvrdnje koje sugeriraju takvu komunikaciju su potpuno neutemeljene i netočne.




Ovim putem pozivamo medije na objavu točnih i provjerenih informacija te uvijek stojimo na raspolaganju za provjeru informacija koje se tiču poslovnih, sportskih i organizacijskih pitanja koja se tiču GNK Dinamo”, objavio je Dinamo na službenoj stranici.