Utakmica izvjesnog ishoda

Desetkovani riječki odbojkaši dočekuju Mladost, Liverić: “Situacija je još gora naspram prošle utakmice”

Ivan Volarić

Velimir Liverić/Snimio Roni BRMALJ

Velimir Liverić/Snimio Roni BRMALJ

"Neki igrači su još uvijek u samoizolaciji, neki bi mogli direktno iz karantene u sastav. Nadam se da ćemo sakupiti osam devet, igrača... Pokušat ćemo odraditi maksimalno što možemo u ovom trenutku", rekao je trener Rijeke.



RIJEKA U nekim drugim vremenima bila bi to odbojkaška poslastica na Trsatu. U ovim okolnostima riječ je o utakmici koju će vjerojatno jedni i drugi željeti što prije završiti.


Odbojkaši Rijeke u desetkovanom sastavu danas (19 sati) dočekuju zagrebačku Mladost, aktualnog prvaka, koji je ove zime s Trsata odnio dva ponajbolja igrača Rijeke – Josipa Vojaka i Sandra Dukića. Jasno je da bi odnosi snaga večeras bili bitno drugačiji da su ova dva iskusna pucača ostala u riječkim redovima. Pored svega toga “korona” je pročešljala ionako prilično tanak riječki sastav, nekoliko bitnih igrača je u samoizolaciji pa je upitno kako će uopće trener Velimir Liverić skrpati sastav za sudar apsolutnim favoritom.


– Situacija je još gora nego što je bila uoči utakmice s Kitro Varaždinom! – govori trener Riječana Velimir Liverić. – Neki igrači su još uvijek u samoizolaciji, neki bi mogli direktno iz karantene u sastav. Nadam se da ćemo sakupiti osam devet, igrača… Pokušat ćemo odraditi maksimalno što možemo u ovom trenutku.




Ovo je posljednji domaći susret Riječana ove sezone. Uoči Uskrsa slijedi im još gostovanje kod Rovinja.