La Liga

Derbi u Španjolskoj završio bez pobjednika i pogotkom sa sredine terena, igrao i Vrsaljko

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Angle Coreea je u 11. minuti doveo goste pogodivši praktički sa sredine terena. Presjekao je loptu, te odmah pucao prebacivši iznenađenog Geronima Rullija.



MADRID U derbiju 20. kola španjolskog nogometnog prvenstva Villarreal i Atletico Madrid su odigrali 2-2, a susret je obilježio pogodak Angela Coree sa središta terena.


“Žuta podmornica” i “Colchonerosi” su odigrali sjajnu utakmicu u kojoj smo vidjeli četiri gola, promašeni kazneni udarac, te isključenje.


Počelo je sjajno, Angle Coreea je u 11. minuti doveo goste pogodivši praktički sa sredine terena. Presjekao je loptu, te odmah pucao prebacivši iznenađenog Geronima Rullija.




U 23. minuti domaćin je mogao izjednačiti, no Gerard Moreno nije realizirao kazneni udaraca. Pucao je nisko, Oblak je obranio, a Dani Parejo je pospremio odbijanac za 1-1. No, pogodak je poništen nakon video pregleda, jer je Parejo igrao rukom.


Domaćin je ipak izjednačio u 29. minuti preko Pau Torresa, a u 58. minuti Alberto Moreno je okrenuo rezultat. Deset minuta kasnije izjednačio je Geoffrey Kondogbia, a isti je igrač u sudačkoj nadoknadi dobio crveni karton. Hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko igrao je za Atletico od 63. minute.