KAO DA PORAZ NIJE BIO DOVOLJAN

Deontay Wilder u porazu od Tysona Furyja slomio ruku i prst, suspendiran je do travnja

Hina

Deontay Wilder/Foto: REUTERS

Deontay Wilder/Foto: REUTERS

Zbog ozljeda ga je Sportska komisija Nevade suspendirala do 8. travnja, što znači da se ne može vratiti u ring do tog datuma, osim ako mu prethodno to ne odobri liječnik.



LONDON Američki boksač Deontay Wilder ne smije u ring idućih šest mjeseci nakon poraza od Tysona Furyja, odlučila je Sportska komisija Nevade.


Amerikanac je 10. listopada u Las Vegasu izgubio borbu za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji prekidom u 11. rundi.


Tijekom meča je trpio teške udarce, tri puta je obaran, a nakon poraza je prevezen u bolnicu na preglede gdje je ustanovljeno kako je slomio ruku i prst zbog čega mora na operaciju.




Zbog ozljeda ga je Sportska komisija Nevade suspendirala do 8. travnja, što znači da se ne može vratiti u ring do tog datuma, osim ako mu prethodno to ne odobri liječnik.


Fury je također, dobio standardnu ​​suspenziju od 45 dana nakon pobjede, što mu je bila prva obrana naslova prvaka svijeta u teškoj kategoriji.


Očekuje se da će Fury ponovo boriti iduće godine protiv obveznog izazivača Dilliana Whytea, ako ovaj pobijedi u borbi s Ottom Wallinom 30. listopada u Areni 02.