Viroza poharala Dance

Danski mediji: Utakmica s Hrvatskom nam je potpuno nebitna, pa pola momčadi se ne diže s WC-a

Portal Novilist.hr

Rukometaši Danske/Foto REUTERS

Rukometaši Danske/Foto REUTERS

Danci su četvrtfinale već osigurali, ali osim toga, imaju velikih problema s crijevnom virozom. Danski mediji navode kako je u utakmici s Hrvatskom važno odmoriti bolesne i iscrpljene, a njih ima dosta. RIJEKA Hrvatskim rukometašima danas igra jedino pobjeda nad aktualnim svjetskim prvakom Danskom, uz pobjedu Katara protiv Argentine. Težak ispit za igrače Line Červara, ali očito su Hrvati na kraju imali sreće, ako je vjerovati danskim medijima.


Danci su četvrtfinale već osigurali, ali osim toga, imaju velikih problema s crijevnom virozom. Danski mediji navode kako je u utakmici s Hrvatskom važno odmoriti bolesne i iscrpljene, a njih ima dosta.


“Mikkel Hansen, Johan Hansen, fizioterapeutkinja Anja Greve, Mads Mensah, Morten Olsen, Lasse Andersson, trener vratara Michael Bruun, izbornik Nikolaj Jacobsen, Simon Hald, Mathias Gidse, samo su neki od onih koji se “ne dižu s wc-a” zadnjih dana.
“Zato je iznimno bitno da je Danska pobjedom nad Japanom već osigurala prolazak u četvrtfinale. Uzimajući sve ovo u obzir, a posebno zdravstveno stanje igrača, večerašnja utakmica s Hrvatskom je potpuno nebitna.”, navodi danski Politiken.