Kompromis

Damir Mulaomerović novi izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, Savez će mu dopustiti ostanak na klupi Cedevite Junior

Portal Novilist.hr

Damir Mulaomerović/Foto PIXSELL

Damir Mulaomerović/Foto PIXSELL

Mulaomerović je u svojoj trenerskoj karijeri vodio Slobodu iz Tuzle, Cibonu i Prištinu, a kao izbornik reprezentacije Hrvatske bi trebao debitirati protiv Švedske 25. veljače u utakmici trećeg kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo



RIJEKA Damir Mulaomerović tijekom sljedećih bi dana trebao biti predstavljen kao novi izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, što se i nagađalo od kada je Veljko Mršić sporazumno raskinuo ugovor s HKS-om. Mulaomerović je logično rješenje s obzirom na to da je Mršiću bio pomoćnik, a jedini je problem predstavljao ugovor trenera s premijerligašem Cedevitom Junior.


Navodno će iz Saveza Mulaomeroviću dopustiti da nastavi voditi klub, trenutno četvrtoplasirani na ljestvici, iako je upravo Mršić protekloga ljeta morao otići iz Zadra zbog zahtjeva Saveza da se fokusira samo na vođenje reprezentacije.


Mulaomerović je u svojoj trenerskoj karijeri vodio Slobodu iz Tuzle, Cibonu i Prištinu, a kao izbornik reprezentacije Hrvatske bi trebao debitirati protiv Švedske 25. veljače u utakmici trećeg kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.