Htio je pobjedu

Damir Krznar nije dijelio Tomićevo zadovoljstvo nakon utakmice: “Dali smo Rijeci dva poklona, morali smo se čupati”

Portal Novilist.hr

Damir Krznar/Foto PIXSELL

Damir Krznar/Foto PIXSELL

Ne mogu s tim biti zadovoljan. Ne možete očekivati da s tri zabijena gola ne možete pobijediti Rijeku. Mi smo svoje u tom dijelu napravili, ali problem je bila komocija s loptom u rizičnoj zoni - kaže KrznarZAGREB Dok je trener Rijeke zadovoljno komentirao remi u Zagrebu, Damir Krznar nije bio istog osjećaja.


– Bio je idealan scenarij za nas, sjajan ulazak u utakmicu i onda kad smo sve imali u svojim rukama damo Rijeci dva poklona. Onda smo se doveli u situaciju da se moramo čupati, puno smo toga dali, ali smo dali samo za bod… Ne mogu s tim biti zadovoljan. Ne možete očekivati da s tri zabijena gola ne možete pobijediti Rijeku. Mi smo svoje u tom dijelu napravili, ali problem je bila komocija s loptom u rizičnoj zoni.


Previše toga smo poklonili Rijeci. Ne mogu biti nezadovoljan, ali kad zabijete tri gola morate se nadati većem broju bodova od ovog danas. Rijeka nam je pomogla u pripremi za Legiju jer Poljaci igraju u istoj formaciji, ali moramo iskorigirati ovo što nam se danas događalo – rekao je trener Dinama Damir Krznar.