Finale turnira

Dalić objavio tko sigurno neće igrati protiv Egipta. Najavio je i nastup vratara Rijeke

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

S obzirom da igramo protiv domaćina očekujem puno više gledatelja i puno bolju nogometnu atmosferu nego je bila u polufinalu - rekao je Dalić



KAIRO Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić smatra da njegovi igrači moraju igrati bolje u napadu kako bi pobijedili domaćina Egipat u finalu prijateljskog turnira u Kairu.


– Finale s Egiptom će biti sigurno drugačija utakmica nego je bila utakmica s Tunisom. Egipat će igrati više napadački jer igra doma. S obzirom da igramo protiv domaćina očekujem puno više gledatelja i puno bolju nogometnu atmosferu nego je bila u polufinalu – rekao je Dalić na konferenciji za medije.


Dalić je najavio nekoliko promjena u sastavu, rekavši da zbog manjih ozljeda neće igrati branič Martin Erlić i ofenzivni vezni Luka Ivanušec. Branit će Labrović i Kotarski svaki po poluvrijeme.




– Svi ostali su u redu. Imamo na raspolaganju 17 igrača i to će biti dovoljno. Iskoristit ćemo svih šest zamjena koje su nam na raspolaganju – dodao je.


Rekao je da je zadovoljan prethodnom utakmicom protiv Tunisa, načinom igre i pristupom, “ali nije bilo dobro u fazi napada”.


– Stvarali smo premalo prilika, imali premalo udaraca po golu. To nam je bio hendikep. To moramo popraviti. Morat ćemo, dakle, biti puno bolji prema naprijed – zaključio je Dalić.