Bivši igrač Bijelih

Čolak zabio službeni prvijenac u dresu Rangersa, Juranovićev Celtic slavio na gostovanju

Hina

SREĆA NA OTOKU - Antonio Mirko Čolak/Foto REUTERS

SREĆA NA OTOKU - Antonio Mirko Čolak/Foto REUTERS

Čolak je na terenu bio do 64. minute kada ga je zamijenio Morelos koji je u 88. minuti postavio konačnih 2-0. U istoj toj 64. minuti na travnjak je za Rangers ušao Borna Barišić



GLASGOW Hrvatski napadač Antonio Mirko Čolak bio je strijelac prvog pogotka u 2-0 (0-0) domaćoj pobjedi Rangersa protiv Kilmarnocka u susretu 2. kola škotskog nogometnog prvenstva.


Čolak je u 51. minuti odigrao dupli pas s Lawrenceom nakon kojega je došao u čistu situaciju za postizanje pogotka koju nije propustio. To je prvi Čolakov pogodak za Rangers u koji je stigao voga ljeta iz grčkog PAOK-a.


Čolak je na terenu bio do 64. minute kada ga je zamijenio Morelos koji je u 88. minuti postavio konačnih 2-0. U istoj toj 64. minuti na travnjak je za Rangers ušao Borna Barišić.




Josip Juranović odigrao je čitav susret za Celtic koji je kao gost sa 3-1 (0-0) svladao Ross County. Strijeci za Celtic bili su Furuhashi (48), Jenz (84) i Abada (90+1), a sva tri je puta asistent bio Jota, dok je za domaće pogodio Iacovitti (58).


Celtic i Rangers su na vrhu ljestvice sa po maksimalnih šest bodova.