Queen's Club

Čilić u Londonu ostvario ono što nijedan aktivni tenisač nije uspio: “Nisam do ovoga došao preko noći”

Hina

Reuters

Reuters

S takvom brojkom se ne može pohvaliti nitko od aktivnih tenisača, kada je u pitanju ovaj ATP 500 turnir, a ujedno je Čilić time došao i do 80. pobjede u karijeri na travnatoj podloziLONDON Pobjedom u četvrtfinalu ATP turnira u Queen’s Clubu protiv Finca Emila Ruusuvuorija, najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić ostvario je 35. pobjedu u karijeri na ovom turniru travnate podloge.


S takvom brojkom se ne može pohvaliti nitko od aktivnih tenisača, kada je u pitanju ovaj ATP 500 turnir, a ujedno je Čilić time došao i do 80. pobjede u karijeri na travnatoj podlozi.


„Do toga definitivno nisam došao preko noći. U svemu su bile neophodne godine rada i treniranja“, rekao je Čilić te se osvrnuo na daljnji nastavak borbe u Queen’s Clubu.
„Idem dalje, ali jedino korak po korak. Potpuno sam fokusiran na svaki idući meč jer svaki novi dvoboj je izazov. Pokušavam održati visoku razinu forme i igre te se nadam najboljem do kraja tjedna“, rekao je Čilić koji je, podsjetimo, dva puta u karijeri osvajao Queen’s, 2012. i 2018. godine.