Premier liga

Chelsea i Manchester United podijelili bodove u utakmici u kojoj su golovi pali u samoj završnici

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Premda je Chelsea došao na prag pobjede, u 94. minuti su gosti iz Manchestera izjednačili. Casemiro je pucao glavom, a vratar Chelseaja Kepa je dodirnuo loptu, pogurnuo je prema vratnici, a ona se odbila točno toliko da za centimetar u kompletnom obujmu pređe vratarsku liniju



LONDON Derbi utakmica 13. kola engleske Premier lige završila je bez pobjednika, na Stamford Bridgeu su nogometaši Chelseaja i Manchester Uniteda odigrali 1-1.


Žestoka utakmica u kojoj su obje momčadi imale nekoliko dobrih prilika odlučivala se u samoj završnici. Chelsea, suparnik Dinama u skupini E Lige prvaka, poveo je u 87. minuti. McTominay je u svom šesnaestercu napravio prekršaj na Broji, a siguran je s bijele točke bio Jorginho.


Inače, nekoliko minuta prije jedanaesterca Chelsea je bio blizu vodstva, ali je Chalobah pogodio gredu.




Premda je Chelsea došao na prag pobjede, u 94. minuti su gosti iz Manchestera izjednačili. Casemiro je pucao glavom, a vratar Chelseaja Kepa je dodirnuo loptu, pogurnuo je prema vratnici, a ona se odbila točno toliko da za centimetar u kompletnom obujmu pređe vratarsku liniju za konačnu podjelu bodova.


Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić je u igru za Chelsea ušao u 36. minuti umjesto Cucurelle.


Oba su sastava ostala na svojim dosadašnjim pozicijama, Chelsea je četvrti, a Manchester United peti te ih razdvaja jedan bod.


U nedjelju se sastaju Aston Villa – Brentford, Leeds – Fulham, Southampton – Arsenal, Wolverhampton – Leicester i Tottenham – Newcastle, dok kolo završava u ponedjeljak ogledom West Ham – Bournemouth.