organizirani odlazak u zagreb

Četvrtfinalni ogled Dinama i Rijeke u Kupu pobudio veliko zanimanje navijača na Kvarneru

Edi Prodan

Kako se čini prema prvim najavama, put Zagreba bi se moglo otputiti više stotina navijača kako bi se "bijelima" pomoglo na putu prema osvajanju još jednog kupa, popularnog "Rabuzina".   



RIJEKA Finale prije finala, sudar dviju ekipa koja su na domaćoj i međunarodnoj sceni u proteklom desetljeću podigle ugled HNL-a na iznimnu razinu, četvrtfinalni susret hrvatskog kupa između Dinama i Rijeke što se u srijedu, 1. prosinca s početkom u 18,30 sati igra na zagrebačkom stadionu Maksimir, pobudio je veliku pažnju u Rijeci i na Kvarneru.


Kako se čini prema prvim najavama, put Zagreba bi se moglo otputiti više stotina navijača kako bi se “bijelima” pomoglo na putu prema osvajanju još jednog kupa, popularnog “Rabuzina”.


– Armada organizira odlazak autobusima u Zagreb, cijena puta i ulaznice je za članove 100, za ostale 120 kuna. Prijave se primaju u ponedjeljak i utorak od 19 do 21 sat u prostorijama KN Armada gdje će se dobiti i informaciju o testiranju na COVID-19 za one navijače, najviše mlađe dobi, koji ne posjeduju COVID putovnicu. Posebno bi nam bilo drago da nam se pridruže mladi članovi kojima je jedna ovako značajna utakmica prilika da se bolje upoznaju, povežu, osjete posebnu privlačnost gostovanja i postanu dio ekipe, poručio je Mateo Dejak, tajnik KN Armada.




Za navijače koji nisu dio Armade, općenito za one koji na putovanje idu u privatnom aranžmanu, cijena ulaznice za maksimirski “jug” je 50 kuna. Moguće ih je kupiti na zapadnom ulazu na stadion HNK Rijeka u ponedjeljak i utorak od 16 do 20 sati.


Na dan utakmice ulaznice će se moći kupiti na blagajnama ispred južne, gostujuće tribine stadiona Maksimir od 17 sati.