Skijanje

Čehinja pobjednica zadnjeg superveleslaloma, Gut Behrami uzela mali Kristalni globus

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

To je četvrta pobjeda u Svjetskom kupu za Čehinju, olimpijsku pobjednicu u superveleslalomu 2018. iz Pjongčanga, koja ima i dva zlatna olimpijska odličja u snowboardu



SAALBACH Čehinja Ester Ledecka pobjednica je zadnjeg superveleslaloma kojeg su skijašice vozile u petak na završnici Svjetskog kupa u Saalbachu, dok je Mali kristalni globus u ovoj disciplini osvojila Švicarka Lara Gut Behrami.


Ledecka je pobijedila s vremenom 1:15.94, drugo je mjesto s 28 stotinki zaostatka zauzela Talijanka Federica Brignone (1:16.22), a treće s 30 stotinki zaostatka Norvežanka  Kajsa Vickhoff Lie (1:16.24).


To je četvrta pobjeda u Svjetskom kupu za Čehinju, olimpijsku pobjednicu u superveleslalomu 2018. iz Pjongčanga, koja ima i dva zlatna olimpijska odličja u snowboardu.




Mali kristalni globus u superveleslalomu, peti u karijeri u sperveleslalomu, osvojila je Lara Gut-Behrami koja je danas bila sedma. Ona u pretku skijašica u superveleslalomu ima 576 bodova, trideset više od drgoplasirane Talijanke Brignone. Treća je Huetter s 516 bodova.