Boćanje

Čavjanke pokorile boćarsku konkurenciju, titulom županijskih prvakinja zaključile rezultatski najuspješniju sezonu

Valentina Prokić

NOVI NASLOV - Boćarice Čavle - Škola boćanja

NOVI NASLOV - Boćarice Čavle - Škola boćanja

Tako su Čavjanke apsolutno pokorile žensku boćarsku konkurenciju, a kad se tome dodaju treća mjesta u juniorskoj i kadetskoj ligi, ova je sezona rezultatski najuspješnija u 11-godišnjoj klupskoj povijesti.



RIJEKA Boćarice Čavle-Škole boćanja su nakon osvojenog naslova prvakinja u Hrvatskoj ženskoj boćarskoj ligi pobjedom 14:6 nad Hreljinom postale i prvakinje Županijske ženske lige. Tako su Čavjanke apsolutno pokorile žensku boćarsku konkurenciju, a kad se tome dodaju treća mjesta u juniorskoj i kadetskoj ligi, ova je sezona rezultatski najuspješnija u 11-godišnjoj klupskoj povijesti.


– Cure su sjajne. Okrunile su naslov prvakinja još jednom titulom. U Županijskoj ligi su igrale samo kadetkinje uz, dvije juniorke Doru Fućak i Robertu Petrović. Naša mladost je bila odlična, rasle su iz utakmice u utakmicu, stjecale iskustvo koje će im dobro doći u njihovom igračkom razvoju – rekao je trener boćarica Čavle-Škole boćanja Dean Klarić.


Za ekipu s Čavli u sezoni Županijske ženske lige su nastupile:




Ema Maršanić, Wendy Vukelić, Jenisej Burić, Rinora Cocaj, Dorotea Margan, Lorna Žagar, Dora Fućak, Roberta Petrović, Hana Travalja i Nika Matijević.