Ligue 1

Ćaleta-Car poražen u debiju za Lyon, Lovren zbog ozljede izvan sastava

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Sva tri gola su pala u drugom poluvremenu. Jean-Ricner Bellegrade je u 63. minuti doveo Strasbourg u vodstvo iz slobodnog udarca, a u 75. minuti je na njegovo dodavanje Lebo Mothiba povisio na 2-0



STRASBOURG Momčad Strasbourga svladala je Olympique Lyon s 2-1 u posljednjoj utakmici prvog kola francuskog nogometnog prvenstva.


Sva tri gola su pala u drugom poluvremenu. Jean-Ricner Bellegrade je u 63. minuti doveo Strasbourg u vodstvo iz slobodnog udarca, a u 75. minuti je na njegovo dodavanje Lebo Mothiba povisio na 2-0. Nicolas Tagliafico je u 88. minuti uspio samo smanjiti zaostatak gostiju.


Hrvatski stoper Duje Ćaleta-Car je bio u početnoj postavi Lyona i odigrao je cijelu utakmicu. Zbog ozljede Dejan Lovren nije konkurirao za nastup.




Nogometaši Rennesa sjajno su otvorili novu sezonu francuskog prvenstva pobijedivši pred svojim navijačima Metz s uvjerljivih 5-1. Dva pogotka za domaće postigao je Ibrahim Salah (87, 90+3), iako je u igru ušao tek u 84. minuti, a po jednom su strijelci bili Arnaud Kalimuendo (20), Amine Gouiri (51) i Jeremy Doku (67). Jedini pogodak za Metz postigao je Youssef Maziz (21).


Hrvatski reprezentativac Lovro Majer za Rennes je igrao od 75. minute