SuperSport HNL

Čak tri crvena kartona pala u remiju na Šubićevcu, Gorica “bacila” Rijeku na dno ljestvice

Hina

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Gosti su zaključili utakmicu s dva igrača manje, u 55. minuti "pocrvenio" Jurica Pršir, a u prvoj minuti nadoknade i Edin Julardžija, dok je kod Šibenika isključen Japanac Haruka Arai u 73. minuti. Rijeka i Gorica su izjednačene, ali Goričani imaju utakmicu manjeŠIBENIK U posljednjem susretu 11. kola SuperSport HNL-a Šibenik i Gorica su na Šubićevcu odigrali 1-1 uz tri crvna kartona, dva kod Gorice, a jednog kod Šibenika.


Gorica je povela u 40. minuti golom Tonija Fruka, a izjednačio je Ivan Delić iz jedanaesterca u 81. minuti.


Gosti su zaključili utakmicu s dva igrača manje, u 55. minuti “pocrvenio” Jurica Pršir, a u prvoj minuti nadoknade i Edin Julardžija, dok je kod Šibenika isključen Japanac Haruka Arai u 73. minuti.
Gorica je susret dočekala s nizom od pet uzatopnih poraza, držeći posljednje mjesto na ljestvici, dok je Šibenik u prvih 10 kola upisao jednu jednu pobjedu, dva poraza i čak sedam remija, a utakmicu s Goricom dočekao je s novim trenerom Marijom Cvitanovićem.


Prvu veliku priliku na utakmici imao je domaćin, u 10. minuti je Salomon izašao sam ispred Banića, ali je vratar Gorice obranio. Deset minuta kasnije vidjeli smo i prvu intervenciju Lovre Rogića. Mitrović je ubacio za Prokopa čiji udarac vratar domaćeg sastava obranio.


Gosti su poveli u 40. minuti preko Tonija Fruka koji je lijepo zabio na Prokopovu asistenciju. U 55. minuti Gorica je ostala s igračem manje nakon što je Jurica Pršir zaradio drugi žuti odnosno crveni karton.


Domaćin nije uspio iskoristiti igrača više na terenu i ozbiljnije ugroziti suparnička vrata, a u 73. minuti vidjeli smo novo isključene. Ovoga puta na domaćoj strani. Arai je morao ranije napustiti teren nakon što je zaradio dva žuta u svega tri minute.


Ono što nije uspio s igračem više, Šibenik je učinio u trenucima dok su obje ekipe imala isti broj igrača. Ivan Delić je izborio kazneni udarac nakon starta Matuša Vojtka, a potom ga sam realizirao za 1-1.


U 90. minuti Šibenik je mogao i do pobjede, malo iskosa je pucao David Mina, ali je gostujući vratar odlično obranio. U prvoj minuti nadoknade Gorica je ostala bez još jednog igrača, isključen je Julardžija, koji je ušao u igru u 56. minuti kada je isključen Pršir.