Sezona tek počela...

Burni dani u MRK Zamet. Momčad poražena nakon što ju je naprasno napustio trener, čeka se rasplet

Igor Duvnjak

Igor Marijanović/Foto A. KRIŽANEC

Igor Marijanović/Foto A. KRIŽANEC

Nakon ovog hitnog preuzimanja kormila čeka se hoće li Hrvatin preuzeti vođenje Zameta na duže staze, za očekivati je da vodstvo Zameta i on sjednu za stol i porazgovaraju o bitnim detaljima i konačna odluka i njega i uprave



RIJEKA Buran je prošao vikend u MRK Zamet na startu sezone uoči kojega je trener Igor Marijanović dao ostavku. Momčad je brže bolje povjerena Mateu Hrvatinu, viceprvaku svijeta iz 2009. koji ju je preuzeo preko noći i vodio na gostovanju kod Dubrave koja je pobijedila 32:30.


U utakmici u kojoj su obrane na terenu bile prisutne više tijelom nego duhom Dubrava je serijom 9:2 stekla prednost koju gosti više nisu uspjeli stići. Iskusni majstor Damir Vučko postigao je pritom čak devet pogodaka sa stopostotnom realizacijom.


Zanimljivije od utakmice je iščekivanje i raspetljavanje iznenada zamršenog čvora oko trenera prve momčadi. Uprava će se u međuvremenu još jednom sastati i porazgovarati s Marijanovićem, ali je više nego izvjesno da on više neće voditi momčad. Marijanović zasad ne želi istupati javno.




Nakon ovog hitnog preuzimanja kormila čeka se hoće li Hrvatin preuzeti vođenje Zameta na duže staze, za očekivati je da vodstvo Zameta i on sjednu za stol i porazgovaraju o bitnim detaljima i konačna odluka i njega i uprave. Činjenica je tek da se Zamet nakon najsiromašnijeg »mercata« kojeg pamtimo našao u »nebranom grožđu« na početku sezone, svi simpatizeri kluba žele da se iz njega po mogućnosti čim prije i izađe.


Dubrava – Zamet 32:30

Utakmica 1. kola Premijer lige rukometaša: Dubrava – Zamet 32:30 (13:13). Dvorana SD Dubrava. Suci: Čačić i Josić (obojica Zagreb).


DUBRAVA: Matov, Dizdar, Barbić 8, Jurković 5, Molc, Farkaš, Sofić 2, Markoci, Petereković 3, Malbašić 1, Marković, Obradović, Jaman 2, Vidmar, Jurić 6, Komljenović 5.


ZAMET: Pešić, Vučko 9, Ogurlić 2, Krstić, Živković, Ljevar, Njegovan 2, Islamović 3, Palačković, Tomaš 1, Milih 4, Viskić, Deželjin 2, Devčić 4, Pikec 2, Perkov 1.