Objavio snimke

Braniču Chelseaja i Engleske ukradena medalja Lige prvaka i srebro s EURO-a: “Imamo čvrste tragove, blizu smo počiniteljima”

Hina

Foto Instagram

Foto Instagram

Na Instagramu je objavio niz isječaka sa svojih sigurnosnih kamera na kojima se vidi kako grupa od četiri provalnika s kapuljačom provaljuje u njegovu kuću.LONDON Braniču engleske nogometne reprezentacije i Chelsea Reeceu Jamesu (21) ukradena je medalja pobjednika Lige prvaka, te srebrna medalja s  Europskog prvenstva tijekom pljačke u njegovom domu ovoga tjedna.


James je opljačkan 14. rujna dok su “Bluesi” igrali protiv Zenita u Ligi prvaka.


Na Instagramu je objavio niz isječaka sa svojih sigurnosnih kamera na kojima se vidi kako grupa od četiri provalnika s kapuljačom provaljuje u njegovu kuću.
“Skupina kukavičkih razbojnika provalila je u moju kuću. Uspjeli su podići teški sef u kojem su bili neki moji osobni predmeti i unijeti ga u svoj automobil,” napisao je.


Dodao je kako u sefu nije bilo nakita, a osim medalje Lige prvaka i EP-a ukradena mu je i medalja s engleskog Superkupa 2021. godine.


“Ove medalje osvojene su predstavljajući Chelsea i Englesku, što je čast koju mi nitko nikada ne može oduzeti bez obzira na to imam li fizičke medalje,” dodao je poručivši kako je policija na tragu razbojnicima.


“Imamo čvrste tragove o tome tko su počinitelji. Približavamo im se”, rekao je.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Reece James (@reecejames)