Novo rješenje

Borussia Dortmund traži zamjenu za Hallera nakon otkrića da ima rak, prva opcija je – Luis Suarez

Hina

Luis Suarez/Foto: REUTERS

Luis Suarez/Foto: REUTERS

Urugvajski napadač, koji je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Atleticom iz Madrida, želi ostati igrati u Europi kako bi što spremniji dočekao SP u KataruDORTMUND Nakon što je otkriveno da Sebastien Haller (28) boluje od raka testisa, Borussija Dortmund mora potražiti novo rješenje za poziciju napadača, te je ušla u pregovore sa predstavnicima Luisa Suareza (35), objavili su njemački mediji.


Urugvajski napadač, koji je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Atleticom iz Madrida, želi ostati igrati u Europi kako bi što spremniji dočekao SP u Kataru. Suarez je zadnje dvije sezone proveo u Atleticu, a prije toga je igrao za Barcelonu, Liverpool, Ajax, Groningen te Nacional iz Montevidea.


Haller, koji je ovoga ljeta napustio Ajax i potpisao za Borussiju, se nakon treninga požalio kako mu je loše. Nakon detaljnih pretraga otkriven mu je tumor na testisima i sada ga čeka liječenje. Borussia ga je platila 35 milijuna eura i trebao je zamijeniti Norvežanina Erlinga Haalanda, koji je preselio u Manchester City.