Liga nacija

Borna Sosa: “Navikli smo da odlučuju mali detalji, tako će vjerojatno biti i sada”

Zlatko Horvat

Foto M. LEVAK

Foto M. LEVAK

Sve će biti pozitivno bez obzira na to kako se sve završi jer je velika stvar uopće doći na taj turnir. Svi u sebi nekako imamo nadu i želju otići do kraja - rekao je Sosa uoči završnice Lige nacija



RIJEKA Borna Sosa morao je odraditi još dvije kvalifikacijske utakmice za ostanak, ali Stuttgart je uspio ostati u Bundesligi kroz kvalifikacijske dvoboje s HSV-om. Nakon tih stresnih utakmica slijedi susret s Nizozemskom.


– Sigurno da se svi skupa nadamo da će sve biti pozitivno. No, sve će biti pozitivno bez obzira na to kako se sve završi jer je velika stvar uopće doći na taj turnir. Svi u sebi nekako imamo nadu i želju otići do kraja – kaže Borna Sosa. – Nije prvi put da idemo u reprezentaciju nakon sezone, to je postao neki standard. Uvijek postoje određena okupljanja na kraju sezone. Iz tog razloga nitko neće imati problema s fizičkom i psihičkom spremom.


Sosa se slaže s Kramarićem da će odlučivati detalji.




– Puno je velikih utakmica odigrano u reprezentaciji i navikli smo na odlučuju mali detalji. Na Svjetskom prvenstvu svaka je utakmica bila takva. Vjerojatno će i ova biti slična. Bitno je u tim krucijalnim trenucima ostati hladne glave i iskoristiti svoje šanse.