RAT ZA SOSU

Borna Sosa na širem popisu i hrvatske i njemačke reprezentacije, Dalić: “Ima pravo odlučiti koga želi predstavljati”

Hina

Zlatko Dalić/Foto Arhiva NL

Zlatko Dalić/Foto Arhiva NL

"Sosa je bio aktivan član mladih hrvatskih reprezentacija s kojima je postizao uspjehe, što je najbolji put do A reprezentacije. Od Borne očekujemo da nastavi s dobrim igrama u Stuttgartu i na taj se način još više približi A reprezentaciji", rekao je Dalić



ZAGREB “Borna Sosa je na našem radaru, redovito pratimo njegove nastupe u klubu i on je sigurno na širem popisu kandidata za A reprezentaciju”, kazao je Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, reagiravši na posljednje medijske napise o budućnosti mladog reprezentativca Borne Sose.


Jedan od najvećih hrvatskih mladih talenata konkurira za popis za EURO njemačkog izbornika Joachima Löwa, a list Bild je objavio da će Borna Sosa sigurno biti na popisu njemačke reprezentacije.


“Sosa je bio aktivan član mladih hrvatskih reprezentacija s kojima je postizao uspjehe, što je najbolji put do A reprezentacije. Od Borne očekujemo da nastavi s dobrim igrama u Stuttgartu i na taj se način još više približi A reprezentaciji. Naravno, svaki igrač ima pravo odlučiti koju zemlju želi predstavljati, ako ima takve opcije.”, poručio je izbornik Vatrenih Dalić.




Sosa nikad nije nastupio za hrvatsku A vrstu, iako je od priprema za SP u Rusiji bio na širem popisu. Igra za njemački Stuttgart.