BIVŠI VATRENI PONOVNO U SPLITU

Bomba s Poljuda: Danijel Subašić se nakon devet godina vraća u Hajduk!

Portal Novi list

Reuters

Reuters

Subašić je kao slobodan igrač na raspolaganju bio svima koji ga žele dovesti, a 37-godišnji Zadranin u Hajduku će biti najmanje do ljeta.



RIJEKA Bivši vratar hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić u tijeku popodneva potpisat će ugovor s Hajdukom, javljaju Sportske novosti.


Bomba je to s Poljuda, iako je prielazni rok već odavno završio. Suba je, jasno, kao slobodan igrač na raspolaganju svima koji ga žele dovesti, a uskoro 37-godišnji Zadranin u Hajduku će biti najmanje do ljeta.


Subašić je do ljeta 2020. branio za Monaco, a u posljednje vrijeme trenirao je u svom Zadru. S hrvatskom reprezentacijom uzeo je srebrno odličje na Mundijalu u Rusiji, a u Hajduku je već branio od 2008. do 2012., kada je osvojio i jedan hrvatski Kup (2010.).




Na Poljudu su se, kako saznajemo, odlučili za dovođenje Subašića jer je jedan od vratara, Josip Posavec, teško ozlijeđen.


Nakon što u tijeku srijede potpiše ugovor, Subašić će sutradan, dakle u četvrtak, biti dostupan medijima na predstavljanju na Poljudu.


Inače, Subašić je danas pozvao navijače da se 9. listopada, za vrijeme reprezentativne stanke zapute u Zadar na prijateljski dvoboj istoimenog domaćina s Hajdukom.