Liga prvaka

Bjelica uoči susreta s Real Madridom: “Modrić je za mene najbolji nogometaš na svijetu”

Portal Novilist.hr

Nenad Bjelica/Foto REUTERS

Nenad Bjelica/Foto REUTERS

Igramo protiv momčadi koja igra na najvišoj razini, ali napunili smo se samopouzdanjem pobjedom u prošlom kolu u prvenstvu. Nadam se da ćemo ponoviti takvu izvedbu - rekao je Bjelica



RIJEKA Nenadu Bjelici i njegovu Union Berlinu za treće mjesto skupine u Ligi prvaka i nastavak natjecanja u Europskoj ligi sutra protiv Real Madrida igra samo pobjeda i poraz Brage. Hrvatski je trener uoči susreta govorio na konferenciji za medije.


– Čeka nas velika utakmica, ali spremni smo za nju. Igramo protiv momčadi koja igra na najvišoj razini, ali napunili smo se samopouzdanjem pobjedom u prošlom kolu u prvenstvu. Nadam se da ćemo ponoviti takvu izvedbu – rekao je Bjelica.


Potom su ga novinari pitali je li Realov Jude Bellingham u ovom trenutku najbolji nogometaš na svijetu.




– Sigurno je jedan od najboljih, ima važnu ulogu. Kao i svi Realovi igrači. No za mene, kao Hrvata, najbolji je Modrić. Bellinghama je teško zaustaviti. Real ima sjajnu sezonu, bit će teško no imat ćemo šanse budemo li odigrali kao protiv Borussije Mönchengladbach – dodao je Bjelica.


Real Madrid je već osigurao plasman u sljedeću fazu natjecanja, ali iako nemaju imperativ, pobjeda ekipe iz Njemačke bila bi čudo i senzacija.