Tin Tomljanović

Bivši rukometaš Zameta nakon sezone u Umagu potpisao za hrvatskog prvaka: “Sada sam pred velikim izazovom”

Igor Duvnjak

Tin Tomljanović/Foto PPD Zagreb

Tin Tomljanović/Foto PPD Zagreb

Tina vide u A reprezentaciji uz druge talente primorskog kraja, Tina Lučina i Halila Jaganjca. Nakon Senja igrao je u Zametu, proteklu jednu sezonu u Umagu.RIJEKA Tin Tomljanović potpisao je ugovor na četiri godine s PPD-om Zagreb, višestrukim hrvatskim i europskim prvakom, nastavljajući samo napredak u uspješnoj karijeri. I drugi nadareni primorski rukometaš s pjesničkim imenom Tin je itekakvo obećanje hrvatskog rukometa, što su uostalom prepoznali i Zagrebaši, zadovoljni su ga na potpisivanju dočekali trener Ivica Obrvan, istaknuti funkcioner kluba Božidar Jović i drugi.


– Zadovoljan sam, ostvarili smo dogovor, potpisao sam za PPD Zagreb – kaže Tin Tomljanović, tih u izjavama, ali glasan, čak gromoglasan u igri, lucidan i vješt u traženju napadačkih rješenja, u asistencijama i u poentiranju, originalan organizator igre, koji uvijek ima »potez više« od obrane. Potvrdio je odavno onu da »jabuka ne pada daleko od stabla«, pošao je stopama oca Marina Tomljanovića – Gude, dugogodišnjeg zapaženog vanjskog igrača.


Tina vide u A reprezentaciji uz druge talente primorskog kraja, Tina Lučina i Halila Jaganjca. Nakon Senja igrao je u Zametu, proteklu jednu sezonu u Umagu.
– Srce mi je bilo u Rijeci, u Zametu. Hvala i brojnim mojim trenerima, Dragi Žiljaku, Marinu Miškoviću, Valteru Matoševiću, Borisu Lisici u Umagu. Sada sam pred velikim sportskim izazovom, došao sam u veliki, trofejni klub. To je veliki korak naprijed u karijeri. Moram se maksimalno koncentrirati na rukomet, moju voljenu igru, a ona će mi uzvratiti.