Robert Mudražija

Bivši igrač Rijeke pojačao Slaven Belupo, potpisao je dvogodišnji ugovor s opcijom produljenja

Hina

Robert Mudražija u dresu Rijeke/Foto PIXSELL

Robert Mudražija u dresu Rijeke/Foto PIXSELL

Kao član FC Kopenhagena bio je na posudbama u Rijeci i ljubljanskoj Olimpiji, a prošao je i sve reprezentativne uzraste Hrvatske do U21 reprezentacije



KOPRIVNICA Hrvatski nogometni prvoligaš Slaven Belupo službeno je na svojim internetskim stranicama objavio kako se klub pojačao za nastavak sezone dovođenjem veznog igrača Roberta Mudražije.


Taj 25-godišnji nogometaš potpisao je dvogodišnji ugovor s opcijom produljenja na još jednu sezonu, a imat će pravo nastupa za svoj novi klub već ovog vikenda kada Slaven Belupo na domaćem terenu, u nedjelju, igra protiv Istre 1961.


Karijeru je Mudražija počeo u Zagrebu, a 2016. godine se preselio u austrijskog drugoligaša Liefering. Od 2017. do 2019. godine je igrao za Osijek nakon čega je otišao u ponajbolju dansku momčad FC Kopenhagen.




Kao član FC Kopenhagena bio je na posudbama u Rijeci i ljubljanskoj Olimpiji, a prošao je i sve reprezentativne uzraste Hrvatske do U21 reprezentacije.


Dan ranije Slaven Belupo je doveo grčkog stopera Giannisa Christopoulosa na posudbu, a klub iz Koprivnice je najugodnije iznenađenje na startu nove sezone HNL-a. Nalazi se trenutačno na drugom mjestu ljestvice.