Slučaj Vušković

Bivši igrač Hajduka uskoro doznaje presudu, njemački Bild otkrio dosad nepoznati detalj u istrazi

Portal Novilist.hr

Mario Vušković u dresu Hajduka/Foto PIXSELL

Mario Vušković u dresu Hajduka/Foto PIXSELL

Bild je objavio detalje i naveo neke stvari koje dosad nisu izašle u javnost, kao na primjer da je na pregledu utvrđeno kako na koži Vuškovića nije bilo tragova uboda igle



RIJEKA Hrvatski nogometaš Mario Vušković sutra će saznati svoju sudbinu nakon što je ponovo izašao pred sud kako bi dokazao da nije uzimao doping.


Bild je objavio detalje i naveo neke stvari koje dosad nisu izašle u javnost, kao na primjer da je na pregledu utvrđeno kako na koži Vuškovića nije bilo tragova uboda igle. Vušković je na pregledu bio u studenome u Sveučilišnoj bolnici u Eppendorfu.


Bivši igrač Hajduka bio je pozitivan na eritropoetin, doping  za poboljšavanje performansi, a sudska odluka koja će doći sutra odlučit će ovom 21-godišnjaku karijeru. Odvjetnički tim njegova kluba zasad je uspio dokazati da uzimanje uzoraka nije bilo u skladu s procedurom. Inače, Vuškoviću prijeti zabrana igranja nogometa od četiri godine, a ugovor s HSV-om ima do 2025. godine.




Hrvatski nogometaš je u pisanoj izjavi DFB-u sredinom siječnja kazao kako je nevin, a isto je ponovio i pred sportskim sudom DFB-a.