SERIE A

Atalanta u dramatičnoj završnici do bodova kod Cagliarija, poravnala se s Napolijem i Laziom

Hina

Luis Muriel i suigrači slave pogodak/Foto REUTERS

Luis Muriel i suigrači slave pogodak/Foto REUTERS

Jedini pogodak na utakmici postigao je Muriel u 90. minuti susreta, a domaćini su u sudačkoj nadoknadi imali kazneni udarac za njih koji je nakon intervencije VAR-a poništen.



RIM Nogometaši Atalante dramatičnom su se 1:0 (0-0) pobjedom na gostovanju kod Cagliarija u susretu 22. kola talijanskog prvenstva bodovno poravnali s Napolijem i Lazijom.


Jedini pogodak na utakmici postigao je Muriel u 90. minuti susreta, a domaćini su se u sudačkoj nadoknadi ponadali kako bi ipak mogli do boda kada je dosuđen kazneni udarac za njih. No, nakon intervencije VAR-a glavni sudac Piccinini promijenio je odluku te je ostalo minimalnih 1:0 za Atalantu.


Boško Šutalo igrao je do 62. minute, a Mario Pašalić je odigrao prvo poluvrijeme za Atalantu koja sada ima 40 bodova iz 22 susreta, isti bodovni učinak, ali s po utakmicom manje digranom imaju peti Napoli i sedmi Lazio.




Cagliari, kojemu je ovo bila 14. uzastopna utakmica bez pobjede u Serie A, ostao je u zoni ispadanja, 18. sa 15 bodova, dva manje od 17. Torina.


Zanimljivo je bilo i u Genovi gdje je Sampdoria svladala Fiorentinu s 2:1 (1:1). Strijelci za domaće bili su Balde (31′) i Quagliarella (72′), dok je uspješan za goste bio Vlahović (37′). Sampdoria je sada 10. sa 30 bodova, dok je Fiorentina 16. sa 22.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore