Italija

Atalanta razbila Speziju za četvrtfinale talijanskog Kupa protiv Intera, Pašalić ostao na klupi

Hina

Foto Atalanta BC, Twitter

Foto Atalanta BC, Twitter

Poznata su još dva četvrtfinalna para, tako će 1. veljače igrati Roma - Cremonese i Fiorentina - Torino, dok će posljednji par činiti pobjednici utakmica Lazio - Bologna i Juventus - Monza



BERGAMO Nogometaši Atalante plasirali su se u četvrtfinale Talijanskog kupa 5-2 (3-2) domaćom pobjedom protiv Spezije u osmini finala.


Atalanta je u otvaranju utakmice povela sa 2-0 golovima Lookmana (10, 12), no Spezia se vrlo brzo vratila u utakmicu preko Ekdala (14). Na 3-1 povisio je Hateboer (27), ali Verde (38) je još jednom uspio smanjiti na samo gol razlike. Ipak, nakon što je Hojlund (72) sredinom drugog poluvremena ponovno odveo Atalantu na dva pogotka prednosti pitanje pobjednika bilo je riješeno. Konačni rezultat postavljen je autogolom Ampadua (90+1) u sudačkoj nadoknadi.


Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić ostao je na klupi Atalante koja će u četvrfinalu 31. siječnja gostovati kod branitelja naslova Intera iz Milana koji je još prošloga tjedna izbacio Parmu.




Poznata su još dva četvrtfinalna para, tako će 1. veljače igrati Roma – Cremonese i Fiorentina – Torino, dok će posljednji par činiti pobjednici utakmica Lazio – Bologna i Juventus – Monza koji se igraju kasnije u četvrtak, a ta utakmica igrat će se 2. veljače.