SERIE A

Atalanta prosula čak tri gola prednosti, Martin Erlić zabio u važnoj pobjedi Spezije

Hina

Josip Iličić/Foto REUTERS

Josip Iličić/Foto REUTERS

Atalanta je vodila 3:0 nakon samo 21 minute igre, ali sve su prokockali u nastavku i s Torinom odigrali neriješeno. Spezia je pobijedila u gostima kod Sassuola, što im može biti ključno u borbi za ostanak.



BERGAMO Nogometaši Atalante propustili su čak tri gola prednosti u dvoboju 21. kola talijanske Serie A i osvojili samo bod na domaćem terenu odigravši 3:3 (3:2) protiv Torina.


Već nakon 21 minute igre Atalanta je vodila 3:0, a strijelci su bili Iličić (14′), Gosens (19′) i Muriel (21′). Gosti su do kraja prvog poluvremena dvaput zatresli mrežu domaćina, a strijelci su bili Belotti (42′) i Bremer (45’+1′). Bod Torinu donio je Bonazzoli golom u 84. minuti.


Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić ušao je u 85. minuti za Atalantu, a  86. je zaradio žuti karton. Boško Šutalo je ostao na klupi za pričuve domaće momčadi.




Spezia je iznenađujuće došla do pobjede 2:1 (1:1) na gostovanju kod Sassuola, što joj može biti ključno u borbi za ostanak. Domaće je u vodstvo doveo Caputo u 25. minuti, a u 39. minuti je udarcem glavom izjednačio hrvatski branič Martin Erlić. Pobjedu Speziji donio je Gyasi u 78. minuti.


Na ljestvici vodi Inter s 47 bodova, jednim više od Milana. Atalanta je sedma s 37 bodova, a Sassuolo osmi s 31 bodom. Spezia je na 15. poziciji s 21 bodom, a Torino je na 17. mjestu sa 16 bodova.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore