SERIE A

Atalanta natrpala mrežu Parme i zasjela na drugo mjesto talijanskog prvenstva, Pašalić upisao asistenciju

Hina

Luis Muriel i suigrači slave pogodak/Foto REUTERS

Luis Muriel i suigrači slave pogodak/Foto REUTERS

ogometaši Atalante svladali su na gostovanju Parmu s 5:2 (1:0) u utakmici 35. kola talijanske Serie A i trenutačno zasjeli na drugo mjesto prvenstvene ljestvice.



PARMA Nogometaši Atalante svladali su na gostovanju Parmu s 5:2 (1:0) u utakmici 35. kola talijanske Serie A i trenutačno zasjeli na drugo mjesto prvenstvene ljestvice.


Malinovsky (12′) i Pessina (52′) su donijeli dva gola prednosti gostima. Muriel je u 77. minuti postigao treći pogodak za Atalantu, na asistenciju hrvatskog reprezentativca Marija Pašalića, koji je ušao samo minutu prije toga. Muriel je bio strijelac i u 86. minuti, a konačnih 5:2 postavio je Mirančuk u trećoj minuti sučevog dodatka.


Za Parmu su strijelci bili Brunetta (78′) i Sohm (88′).




Boško Šutalo je ostao na klupi za pričuve Atalante.


Verona i Torino su odigrali 1:1. Vojvoda je doveo Torino u vodstvo u 85. minuti, a za domaće je izjednačio Dimarco tri minute poslije. Nikola Kalinić je odigrao cijelu utakmicu za Veronu i zaradio žuti karton. Vratar Ivor Pandur bio je nemoćan kod pogotka Vojvode.


Gosti su u nedjelju ostvarili još dvije pobjede. Cagliari je slavio kod Beneventa s 3:1 ostvarivši vrijednu pobjedu u borbi za opstanak u Serie A, dok je Sassuolo pobijedio s 2-1 na gostovanju u Genovi. Milan Badelj je odigrao cijelu utakmicu za Genou, a Marko Pjaca je u igru ušao u 75. minuti te asistirao za pogodak Zappacoste u 85. minuti, kojim su domaćini samo smanjili zaostatak, nakon što su Raspadori (14′) i Berardi (66′) donijeli dva pogotka prednosti Sassuolu.



Standings provided by SofaScore LiveScore