Pod istragom

Arsenal burno proslavio veliku pobjedu u 97. minuti, a zbog svega bi mogao biti kažnjen

Portal Novilist.hr

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Zakoni u Engleskoj kažu da igrači i članovi stručnog stožera moraju ostati unutar svojih granica, osim u posebnim okolnostima kao kada fizioterapeut ulazi u teren



LONDON Arsenal je fantastičnim preokretom pobijedio Bournemouth 3:2 protekloga vikenda i uzeo tri vrijedna boda u borbi za naslov prvaka. Londonska momčad je gubila 0:2, u 70. minuti izjednačila, a potom u 97. pogotkom Nelsona stigla do slavlja.


Sudac Chris Kavanagh je produžio utakmicu za šest minuta, ali u zadnjim sekundama je Arsenal dobio korner. Nakon ubačaja lopta je stigla do Nelsona, koji je fantastičnim udarcem s vrha kaznenog prostora donio veliku pobjedu.


Nelsonov pogodak doveo je do erupcije veselja, igrači i stručni stožer trčali su po terenu što možete pogledati ovdje, a sudac na to nije odlučio zažmiriti. Naime, Kavanagh je prijavio Arsenal FA-u te će biti pokrenuta istraga protiv lidera lige.




Zakoni u Engleskoj kažu da igrači i članovi stručnog stožera moraju ostati unutar svojih granica, osim u posebnim okolnostima kao kada fizioterapeut ulazi u teren. Arsenal bi zbog svega mogao dobiti financijsku kaznu, uz eventualne suspenzije za aktere nepropisnog slavlja.